Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Termékoldali socials share

CRATONI VIGOR Speed Elektromos Kerékpár sisak 2020 - Több Színben

82.390 Ft

A technológiák:
downshell technológia:    Plusz védelemként egy úgy nevezett Downshell került rá, ami valójában egy héjréteg a fejvédő alján és azt a célt szolgálja, hogy leesésekkor, levételkor védi az EPS habot a sérülésektől, karcoktól.
ACT - légcsatorna technológia:   A belső csatornarendszer garantálja a bejövő és kimenő levegő tökéletes áramlását, és rendkívül jó szellőzést eredményez.


Teljes védelem - a fej maximális védelme:   A maximális biztonság és a maximális vezetési élmény érdekében!


Tiszta Tex bélés:    A tiszta Tex kárpitozást antibakteriális szerekkel kezelik, ezáltal megakadályozzák a baktériumok képződését. Az eredmény a termék hosszú élettartama és a hosszú távú higiéniai frissesség.


Bővített védelem a füleknek és a fej hátsó része körül:   A sisak intelligens alakja biztosítja az érzékeny fülek és a fej hátsó részének továbbfejlesztett és megbízható biztonságát.
A szemüveg viselőinek megfelelő védővisor:  Minden szemüvegünket szemüveg használatával fejlesztettük ki, és optimális kényelmet kínálnak, hatékony védelemmel a szél, az eső és a rovarok ellen. A szemüveg tömegét figyelembe vették, és beépítették a tervezésbe.


- 6 db szellőzőnyílás
- Leszerelhető védővisor, finom zárral
- reflektorok
- Rácszáras biztosítópánt

Gyártó: Cratoni
Kapható választék:
Szín::
Méret::

Műszaki adatok

Hasonló termékek