Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Continental

A Continental kerépár gumni gyár több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik a gumiabroncsok fejlesztésében és gyártásában, így egyedülálló vállalat az iparágon belül.

A Continental az egyetlen német kerékpár gumiabroncsgyártó, amely kerékpárokhoz gyárt külső és belső gumikat Németországban. Ez hatalmas ösztönzést jelent a mérnökök és a gyártási folyamatban részt vevők számára, hogy folyamatosan az élvonalban tartsák a termékeket. Korbach-i technológiai és fejlesztési központjukban folyamatosan új, forradalmi technológiákat fejlesztenek, mint például a verhetetlen Black Chili összetétel és a Vectran™ technológia, a kerékpár versenyek világában mindkettő csúcstechnológiának számít. Ezek a technológiák kifinomult folyamatokat igényelnek a legendás végtermék minőségének biztosítása érdekében és ezek az újítások, valamint a MTB gumiabroncsok ProTection és RaceSport technológiával kizárólag a Continental németországi gyáraiban készülhetnek - "Handmade in Germany".

Annak érdekében, hogy minden alkalmazáshoz a legjobb gumiabroncsot kínálhassuk, egyaránt támaszkodunk a profi versenyzők, az lekötelezett bringások és a hobby kerékpárosok tapasztalataira is.

Globális szereplőként a Continental továbbra is magas színvonalú termelési létesítményeket tart fenn Németországon kívül, ahol a Continental gumiabroncsok ugyanolyan gondossággal és elkötelezettséggel készülnek. A Continental kerékpár gumiabroncsok közös jellemzője, hogy a németországi Korbach technológiai központban fejlesztik, ahol a tömeggyártást megelőzően a legszigorúbb minőségbiztosítási vizsgálatoknak vetik alá a legújabb fejlesztéseket.

Rendezés: