Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

KTM MYROON PRIME 12 2019 Férfi MTB Kerékpár

1.459.000 Ft
1.199.990 Ft
Kedvezmény: 18%
Írj véleményt a termékről Nem értékelt

Kicsi súlyával és kiváló kezelhetőségével a KTM Myroon Prime 12 verseny keményfűrész receptje a megnövekedett vezetési élvezetnek a sífutás és a maratoni versenyek során.
Főbb jellemzők:

   - Szénszálas keret az egyszerű mászáshoz és a gyorshajtáshoz
   - Gumiabroncs-kombináció a legjobb tapadáshoz és futási tulajdonságokhoz a terepen
   - Nagyteljesítményű villa 32A Float SC a Fox-tól
   - Nagy teljesítményű és versenyen kifejlesztett sebességváltó és fékcsoport a Shimano-tól
   - Kifejezetten kemény és sportos távolsági kerékpáros nyereghez

Szén keményfűrész a gázhoz

Teljes gázzal a kavicsos út mentén, és a flotta lábával felfelé emelkedett a meredek rámpákon, hogy a süllyedést rekord sebességgel megszerezhessék. A KTM Myroon Prime 12 hegyikerékpár egy keményfűrész versenygénekkel. Ennek alapját egy jó minőségű és erős szénkeret biztosítja, amely hatékonyan továbbítja a láb erejét a simán futó 29 hüvelykes kerekekhez. Ezek a Schwalbe verseny Ray és Racing Ralph gumiabroncsaival vannak felszerelve. Ez a kifinomult gumiabroncs-kombináció nemcsak kiváló futási tulajdonságokat biztosít, hanem a szükséges tapadást is a gyökérkereszteken és a kanyarokon keresztüli gyors irányváltáshoz. Ez a vezetési viselkedés lehetővé teszi, hogy nagy távolságokat tegyen közzé aszfalt nélküli utakon gyors ütemben.

Teljes gázzal felfelé és lefelé

A könnyű és érzékeny Cross Country futóművilla biztosítja, hogy a vezetőt minden egyenetlenség mellett ne emeljék ki a nyeregből. Az a jó érzés, hogy a kemény Fizik Tundra távoli nyereg hosszú ideig ellenáll a káros feltételeknek. A versenyre kész 12 sebességes Shimano XTR váltócsoport szintén elégedett lesz a váltóteljesítménnyel, valamint a sífutás és a túravezető fordítási tartományával. Meggyőző a hidraulikus tárcsafék fékteljesítménye, amely gyors leereszkedéshez vezet, önállóságra szuverén módon. Így az osztrákok minden óvintézkedést megtettek annak érdekében, hogy a tulajdonosok gyors lépést tegyenek.

Gyártó: KTM
Méretválasztás segítség
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-05-07

Termékoldali socials share

Műszaki adatok