Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Termékoldali socials share

KTM MACINA CHACANA LFC Férfi Elektromos Összteleszkópos MTB Kerékpár 2021

1.664.600 Ft

A KTM Macina Chacana LFC egyszerre kényelmes és sportos. A teljes függesztésű eMTB sárvédővel, világítórendszerrel és táskatartóval extra hosszú túrákhoz és a mindennapi városi forgalomhoz készült. A Chacana LFC ideális eMTB hétvégi kirándulásokhoz alpesi terepen, a mindennapi városi életben, vagy hogy kitörjön belőle.

A KTM Macina Chacana LFC - 2021 termék adatai:

    - hidroformált 29 hüvelykes alumínium váz
    - RockShox Deluxe Select + csappantyú, 125 mm-es menet
    - RockShox 35 ezüst légrugós villa, 130 mm-es menet
    - Bosch Performanceline CX meghajtó, 4. generáció, 85 Nm
    - Bosch Powertube akkumulátor 625 Wh, 13,4 Ah
    - Bosch Intuvia kijelző vezérlőegységgel
    - Sram SX Eagle 12 sebességes hátsó váltó
    - StVZO berendezés (B&M világítási rendszer, sárvédők táskatartóval stb.)

A KTM Macina Chacana LFC ötvözi az MTB teljesítményét a mindennapi alkalmassággal

A hidroformált 29 "alumínium vázzal a KTM maximális vázerősséget és menetstabilitást biztosít a Macina Chacana LFC számára. A RockShox Deluxe Select + lengéscsillapító és a  RockShox 35 ezüst  légrugós villa felelős a kényelmes csillapításért . Ezek garantálják az érzékeny reakciót és a rugalmas rugózást. A hidraulikus lengéscsillapító lebegő dugattyúval biztosítja az ellenőrzött teljesítményt és emellett zárolást is kínál az aszfaltjáratok megkönnyítésére vagy a hegyen való felmászásra.

A KTM Macina Chacana LFC RockShox 35 ezüst  futóművillát kapott, hogy könnyedén elsajátítsa az igényes összhegyi útvonalakat  . A 130 mm hosszú felfüggesztési menet kiváló tapadást biztosít a Chacana LFC számára, és biztonságot nyújt a vezetőnek az ugrások és akadályok problémamentes legyőzéséhez.

Diszkréten tartott Wingee Alloy kötények táskatartóval teszik ezt a KTM e-bike-ot végre alkalmassá a mindennapi életbe. Védik a lovast a fröccsenő víz és a szennyeződések ellen, sportos kialakításuk pedig azt jelenti, hogy a KTM Macina Chacana nem veszíti el MTB varázsát. Ezenkívül a táskatartó pontokat szerez, amelyekkel fényképfelszerelést, felszerelési táskát vagy munkatáskát vihet magával utazása során.

A KTM egy Litemove SE lámpát helyezett elöl 150 luxval , hogy túrái sötétben vagy kedvezőtlen fényviszonyok között is folytatódjanak . A kiterjedt, StVZO-kompatibilis felszerelésnek köszönhetően a KTM Macina Chacana LFC sokoldalú, teljes hegyré válik, amely tökéletes mindennapi használatra.

Ezt az e-biciklit ajánljuk:  Egy hétvégi ösvény, gyökeres otthoni ösvények a munka utáni túrán vagy kerékpáros kalandozás sátorral és hátizsákkal. A KTM LFC ideális társ minden alkalomra!

Gyártó: KTM
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-07-19

Műszaki adatok

Hasonló termékek