Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Összecsukható kerékpárok

Összecsukható kerékpár vagy idegen szóval folding bike, a kerékpárok olyan változata melynek váza szerszám használata nélkül is könnyen félbehajtható, valamint a kormány is pár mozdulattal lehajtható. Ennek a kialakításának köszönhetően a kategória legnagyobb előnye, hogy könnyen szállítható, akár autó csomagtartójában, vagy tömegközlekedési eszközökön is, valamint jóval kisebb helyen tárolható mint a hagyományos társai. 

Rendezés:

Járd a várost praktikusan összecsukható kerékpárokkal!

Habár a városok sokszor igen jó tömegközlekedési infrastruktúrával rendelkeznek, a külvárosi részeken sok esetben igen messze eshet az első busz- vagy villamosmegálló házunktól. Az ilyen távok megtételére, valamint a városban történő gyors közlekedésre remek választás az összecsukható kerékpár, mely kifejezetten praktikussá teszi az utazást minden városlakó számára! Budapesten kifejezetten nagy népszerűségnek örvendtek az elmúlt években az összecsukható kerékpárok, avagy a ’folding bike’-ok, melyek a hagyományos kerékpárok olyan változatai melyeknek váza szerszám használata nélkül is könnyen félbehajtható, továbbá a kormány is pár néhány egyszerű mozdulattal lehajtható. Ezek a biciklik elképesztően praktikusak, mivel a kialakításának köszönhetően könnyen szállíthatók akár autó csomagtartójában, vagy tömegközlekedési eszközökön is, valamint tárolásuk is jóval kevesebb helyet igényel mondjuk egy lakossági biciklitárolóban, mint a hagyományos fix vázas kerékpárok esetében. Az összecsukható kerékpárok abszolút modernizálták a városi közlekedést, és kifejezetten ajánlottak olyan helyekre, ahol a tömegközlekedés szegényes, és csak a fő útvonalakon közlekednek buszok, villamosok, stb.

Grand Amethyst, Csepel Camping, Mali Enfold, Romet Jubilat és egyéb modelljeink között számos olyan található, mely kifejezetten olcsó, költséghatékony. Ezek az eszközök jó társnak bizonyulnak a mindennapokban, hiszen megkönnyítik munkába való eljutásodat, a városban való közlekedést, valamint az olyan távok megtételét, ahol amúgy gyalog kellene, hogy menj (például hidakon át). Termékeink modern Shimano váltókkal, megbízható fékekkel és hajtásrendszerrel, valamint praktikus kialakítással érkeznek, így használatuk, hordozásuk és karbantartásuk is rendkívül egyszerű. Ha neked is eleged van a sok gyaloglásból a tömegközlekedési eszközök mellett, akkor az összecsukható kerékpárok neked valók. Ismerd meg, hogy milyen termékek közül választhatsz online felületünkön még ma!