Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

GIANT

A Giant 1972-ben 1972-ben indult és elsődleges célkitűzése az volt a lehető legjobb kerékpározási élményt nyújtsa az emberek számára szerte a világon. A Giant vállalatot mérnökök és mesteremberek alapították, akik ismerték saját erősségeiket, így ahhoz, hogy a kerékpározást még elérhetőbbé és élvezetesebbé tegyék az emberek számára, azt csinálták, amihez a legjobban értenek. Három alapelvre építették vállalatukat: szaktudás, innováció és ötlet. A gyártás a könnyű alumínium vázakkal kezdődött. A Giant magas minőségű kerékpárokat készített megfizethető áron, ezzel lehetővé tette, hogy egy teljesen új kerékpározási élményt ismertessenek meg a kerékpárosok. A Giant azóta is élen jár az alumínium és karbon vázak fejlesztésében, az első első megfizethető karbon kerékpárt is a vállalat mutatta be. Ez volt a Cadex 980 C. Megreformálták a nagyteljesítményű országúti kerékpárokat is a Total Compact Road vázgeometria kifejlesztésével. Hegyi kerékpározásban a Giant Maestro felfüggesztési rendszere magasabb szintre emelte a terepkerékpárok teljesítményét.

2008-ban a vállalat elindította kizárólag női kerékpárokkal, felszerelésekkel és kerékpáros kiegészítőket gyártó és forgalmazó új termékpalettáját a LIV brand-et. A termékeket nők segítségével fejlesztik nők részére, az elsődleges cél az, hogy a speciális igényeket figyelembe véve alkossanak kerékpárokat.

Az elmúlt több, mint 4 évtized alatt a Giant messze túlnőtte a gyártásban rejlő gyökereit és a világ vezető minőségi kerékpár és kerékpár kiegészítő gyártójává vált. Világszerte több, mint 12,000 kiskereskedelmi partnerünk segítségével további kalandokra szeretnénk inspirálni minden kerékpárost, a hobbistáktól a profi versenyzőkig. A Giant bikes kerékpárok világbajnokságokat és tervezési díjakat is nyertek, de mégis a legfontosabb szempontnak azt tartják, hogy megnyerjék azokat is, akik a kerékpározást a mindennapi életük részének tekintik. Ezt az életmódot támogatják elérhető árú mégis kimagasló minőségű kerékpárjaikkal, mert úgy gondolják, hogy ezáltal egy jobb világot teremtenek a kerékpárosokkal közösen.

RIDE LIFE. RIDE GIANT.

Rendezés: