x
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Gepida kerékpár

Az első Gepida kerékpárok 90-es évek elején, Hódmezővásárhelyen készültek. Nevüket egy egykoron Hódmezővásárhely környéken élt ókori nép után kapták, melynek sírjait a város környékén tárták fel. 

A Gepida kerékpár gyár a kelet-európai kerékpárgyártók közül elsőként vezette be az ISO 9002 minőségbiztosítási rendszert, és a tömeggyártásról átállt a komolyabb fejlesztésre és minőségi termelésre.  A kiváló termékek és precíz tervezés révén a cég nemzetközi jelenléte is igen jelentős. Termékeiket több, mint 20 ország kerékpárüzleteiben értékesítik világszerte, továbbá rendszeresen jelen van a kerékpáros szakma legjelentősebb kiállításain a világ több országában, a legyártott kerékpárok 80%-a exportra kerül.

2005-re többek között Hollandia, Belgium, Horvátország, Németország, Svédország, Ausztria, Luxemburg, Oroszország, Szerbia, Finnország, Szlovákia, Románia utcáin is futnak a magyar gyártású Gepida biciklik. 

A Gepida kínálatával folyamatosan igazodik a kerékpáros igényekhez, az országúti, és a terepkerékpárok terén széles a választék, a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb GEPIDA biciklit. Gyártanak divatos fixit is, és 2008-tól az elektromos kerékpárok is bekerültek a választékba. A kerékpár vázakra örök garanciát vállalnak.

A GEPIDA kerékpár vásárlóinak fontos szempont lehet, hogy magyar termék vásárlásával a helyi gazdaság fejlődéséhez, magyar munkahelyek megóvásához és teremtéséhez járulnak hozzá. Ezért is érdemes lehet a GEPIDA kerékpár vásárlás mellett dönteni.

Rendezés: