Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Kerékpáros ruházat

Rendezés:

Minőségi kerékpáros ruházat a komfortérzet érdekében

Amikor hosszabb útra készülsz, akkor nem árt megfelelően felöltöznöd, mert a városi viselet néhány km után kényelmetlenné fog válni. A kerékpáros ruházat nem véletlenül készül különleges anyagból, ami egyedi komfortérzetet biztosít a különböző időjárási körülmények között. Miért van szükség kerékpáros ruházatra? Nagyjából azért, mert ez felelős a komfortérzet 80%-ért tekerés közben. Továbbá azzal is érdemes tisztában lenned, hogy egy minőségi kerékpáros ruházat nem olcsó mulatság és teljesen más élményt kínál, mint a belépő szintű termékek. Egy teljes szett összeállítása során a kényelmi szint mindig a leggyengébb láncszemtől függ.

A kerékpáros ruházat anyaga: többféle variáció létezik a Gore-Tex-től kezdve, a Softshell-en keresztül, egészen a Windstopper-ig. Nem mindegy, hogy miből készül az aláöltözet, ahogyan az sem, hogy mit használsz felső rétegként. 

A kerékpáros ruházat részei: az aláöltözet az egyik legfontosabb réteg, mivel ez érintkezik közvetlenül a bőröddel. A minőségi ruházat gyorsan elvezeti a nedvességet, hamar szárad. Érdemes varrás nélküli vagy lapos varrással készített kivitelt választanod. A mezeket illetően elég nagy a szórás, de összességében elmondható, hogy ne várj sokat egy 3-4000 forintos darabtól. Valószínűleg csak az izzadságodban fogsz tocsogni néhány km után. A minőség nagyjából 10-15 ezer Ft körül kezdődik. A nadrággal tényleg nem érdemes spórolni. Ez garantálja a komfort legnagyobb részéért, amiért túlnyomó részt az ülőbetét felelős. Egy jó ergonómiájú ülőbetéttel rendelkező nadrág felbecsülhetetlen.