Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Termékoldali socials share

CASCO SX-34 VAUTRON NAPSZEMÜVEG

51.900 Ft

CASCO SX-34 Carbonic és SX-34 Vautron napszemüveg

 

  • Az új CASCO SX-34 egy kompromisszummentes sportszemüveg mely ideális választás minden sportolónak, akinek mozgás közben is fontos a kiváló illeszkedés nyújtotta kényelem. Az integrált szellőzéssel ellátott lencsék úgy lettek kialakítva, hogy maximális oldalsó és vertikális látómezőt biztosíthassanak, ezáltal kínálva szabad kilátást minden egyes pozícióban. Mindemellett az arcformát szorosan követő forma tökéletes védelmet nyújt a szél és a napsütés ellen is, valamint a beépített légcsatornák révén a lencsék belső felületére folyamatosan áramló levegő megakadályozza a zavaró párásodást. Az ultrakönnyű CASCO FlexFit keret és szár rugalmasan illeszkedik minden fejformához, így garantálva a kényelmet viselőjének még a leghidegebb időjárási viszonyok mellett is.


 

  • Vautron lencse:

Minden időjárási és fényviszonyhoz gyorsan és automatikusan alkalmazkodik.

A változó fényviszonyokhoz másodpercek alatt automatikusan alkalmazkodó VAUTRON lencsék egyedülálló kényelmet és funkcionalitást biztosítanak. Az UV sugarak hatására a VAUTRON lencsékben található fényre sötétedő molekulák megváltoztatják szerkezetüket. A szemüveglencse ennek a reakciónak hatására változtatja a színét az 1-es filterkategória (világos filter, gyenge napsugárzásnál) és 3-as filterkategória (sötét filter, intenzív napsugárzásnál) között. A kifinomult technológiának köszönhetően kristálytiszta, torzításmentes látást nyújt, valamint kiemeli és fokozza a kontrasztokat.


 

  • Carbonic lencse:

Ultrakönnyű, kiemelkedően strapabíró lencse mely különleges anyagának köszönhetően nem tud szilánkosra törni és vágási sebeket okozni. A 100% UV szűrés mellett kristálytiszta, torzításmentes látást biztosít, kiemeli a kontrasztokat és megbízhatóan véd a külső fizikai behatásoktól.


 

  • SX-34 technikai tulajdonságok:

  • Állítható orrnyeregtámasz: garantálja a személyre szabható kényelmet sportolás közben.

  • FlexFit keret és szár: ergonómikus kialakítása által rugalmasan illeszkedik minden fejformához.

  • 100% UV-A,B,C védelem.

  • Integrált szellőzés: a beépített légcsatornák révén a lencsék belső felületére folyamatosan áramló levegő megakadályozza a zavaró párásodást.

  • Cserélhető lencse: az SX-34 Carbonic esetében egy pillanatok alatt kicserélhető átlátszó cserelencse is található a csomagban.

  • Prémium minőségű hordozó zsák: a szemüveg tárolásához és tisztításához.

Gyártó: Casco

Műszaki adatok